© Seemoto.nl 2015 - 2021
S e e m o t o . n l

Video’s

Seemoto Transport

Deze video toont de mogelijkheden en de voordelen van het Seemoto systeem wanneer het ingezet wordt om de koude-keten volledig gesloten te houden. Getransporteerde producten worden gedurende het gehele traject realtime gemonitord. Indien een deel van het traject zonder toepassing van een gateway uitgevoerd wordt zullen de loggers de data in het eigen geheugen opslaan tot dat er zich weer een gateway in de nabijheid bevindt. Bij transporten waar een gateway wordt toegepast is ook volledige realtime track en trace van het voertuig en/of producten beschikbaar.

Transport Management

Deze video toont de mogelijkheden bij toepassing van het Seemoto systeem voor volledige transport/floot management. De gehele floot en diens cargo kan tot in de kleinste details gemonitord worden. Denk bijvoorbeeld aan bestuurder registratie, reistijden, rijgedrag, routemanagement en volledige cargo conditie.

Test 1 - Extreme Environment

Bij deze test wordt de Seemoto logger in een pan met water geplaatst waarna het water tot het kookpunt wordt verhit. Gedurende dit proces wordt de temperatuur realtime gemonitord. Na afloop wordt bekeken wat de impact op de logger is geweest. Test 2 - Extreme Environment Bij deze test wordt de Seemoto logger in een wasmachine geplaatst die op een rotatiesnelheid draait van 1400 rpm. Gedurende dit proces wordt de temperatuur realtime gemonitord. Na afloop wordt bekeken wat de impact op de logger is geweest. Test 3 - Extreme Environment Bij deze test wordt de Seemoto logger in een kan met water geplaatst die vervolgens in een vriezer wordt geplaatst. De kan met water blijft in de vriezer tot dat het water in de kan volledig is bevroren. Gedurende dit proces wordt de temperatuur realtime gemonitord. Na afloop wordt bekeken wat de impact op de logger is geweest.
Real time monitoring, alarmering en registratie 24/7 overzicht over de conditie én locatie van uw producten op pc, tablet en smartphone